• iQ Logootje 175                  iQ Coach worden ?
                        
  • iQ Logootje 175
    Vraag naar de mogelijkheden!

Register

iQ Coaches Register

iQ Coaches Nederland biedt aangesloten iQ Coaches de mogelijkheid om zich te profileren en gevonden te worden door prospects.

 

iQ Coaches

Als je de eindtoetsen van de opleiding tot gecertificeerd iQ Coach met goed gevolg hebt afgesloten, mag je onder de naam iQ Coaches werken. We leggen dit vast in een  overeenkomst voor de duur van 3 jaar. Deze overeenkomst geeft je het recht als IQ Coach te werken en je als zodanig te profileren.

Je krijgt een vermelding als iQ Coach op de website van iQ Coaches Nederland met een uitgebreide eigen Profielpagina, met een professionele foto en veel ruimte waarin je kunt vertellen wie je bent, hoe je werkwijze is en waar je expertise ligt. Potentiele cliƫnten krijgen zo een goed beeld van je en kunnen een gerichte keuze maken.

De PILLAR Opleiding is erkend als post Hbo opleiding. Na diplomering kom je in het register van het CPION. 

Kwaliteitsborging

iQ Coaches wil uitsluitend aan de slag met coaches met een goede staat van dienst, om als organisatie succesvol te blijven. We hechten aan kwaliteit bij toetreding, maar verwachten dat je deze ook tijdens de samenwerking bijhoudt en verder ontwikkelt.

Vacatures

Waar in Nederland open jij jouw iQ Coaches vestiging?

step0009

Op weg naar rust

Schaf het boek 'Op weg naar rust' nu aan!

step00013

PILLAR-methodiek

Lees meer over de methodiek op de speciale website

step00016