• iQ Logootje 175                  iQ Coach worden ?
                        
  • iQ Logootje 175
    Vraag naar de mogelijkheden!

Register

iQ Coaches Register

iQ Coaches Nederland biedt aangesloten iQ Coaches en iQ JobCoaches de mogelijkheid om zich te profileren en gevonden te worden door prospects.

 

iQ Coaches

Als je de eindtoetsen van de opleiding tot gecertificeerd iQ Coach met goed gevolg hebt afgesloten, mag je onder de naam iQ Coaches werken. We leggen dit vast in een licentie overeenkomst voor de duur van 3 jaar. Deze overeenkomst geeft je het recht als IQ Coach te werken en je als zodanig te profileren. Jaarlijks ben je een licentie-fee verschuldigd.

Je krijgt een vermelding als iQ Coach op de website van iQ Coaches Nederland met een uitgebreide eigen Profielpagina, met een professionele foto en veel ruimte waarin je kunt vertellen wie je bent, hoe je werkwijze is en waar je expertise ligt. Potentiele cliënten krijgen zo een goed beeld van je en kunnen een gerichte keuze maken.

Omdat je geschoold bent in de PILLAR-methodiek krijg je ook een vermelding in het PILLAR Register. Voor iQ Coaches zijn hier geen extra kosten aan verbonden.
Na de eerste periode van 3 jaar wordt de licentie steeds jaarlijks stilzwijgend verlengd zolang je aan de criteria van de licentie voldoet, tenzij je de licentie uiterlijk 3 maanden voor de verlengingstermijn opzegt.

Om je vermelding te behouden zal er jaarlijks een audit plaatsvinden om te beoordelen of je nog aan de criteria voldoet.

iQ JobCoaches

Na ondertekening van de licentieovereenkomst en het volgen van de Kick-off training krijg je een vermelding in het iQ JobCoaches Register als iQ JobCoach. Hier hoort ook een profielpagina bij op onze speciale iQ JobCoaches pagina op de website van iQ Coaches Nederland. Zo ben je vindbaar voor werkgevers of werknemers die gebruik willen maken van jouw diensten.

We leggen onze samenwerking vast in een licentieovereenkomst met een duur van 1 jaar.

Na deze periode wordt de licentie steeds jaarlijks stilzwijgend verlengd zolang je aan de criteria van de licentie voldoet, tenzij je de licentie uiterlijk 3 maanden voor de verlengingstermijn opzegt.
Om je vermelding te behouden zal er jaarlijks een audit plaatsvinden om te beoordelen of je nog aan de criteria voldoet.

Kwaliteitsborging

iQ Coaches wil uitsluitend aan de slag met coaches met een goede staat van dienst, om als organisatie succesvol te blijven. We hechten aan kwaliteit bij toetreding, maar verwachten dat je deze ook tijdens de samenwerking bijhoudt en verder ontwikkelt.

Alvorens je vermelding te verlengen, zullen we elk jaar een verlengings-assessment doen om te zien of je nog aan de kwaliteitseisen van iQ Coaches voldoet. Hier hoort o.a. bij dat je 2 x per jaar onze deskundigheidsdagen bijwoont en 4x per jaar een intervisiebijeenkomst van iQ Coaches

Vacatures

Waar in Nederland open jij jouw iQ Coaches vestiging?

step0009

Op weg naar rust

Schaf het boek 'Op weg naar rust' nu aan!

step00013

PILLAR-methodiek

Lees meer over de methodiek op de speciale website

step00016