facebooklinkedintwitter

iQ Coach worden

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting
  • jobcoaching
  • training

FAQ

Komt er ook een bijeenkomst bij mij in de buurt?

We sluiten dit niet uit, maar vooralsnog kiezen we meestal voor een centraal gelegen plek in Nederland, dan wel voor Amsterdam waar we kantoor houden.

Wat als ik niet kan op de datum van deze bijeenkomst?

We houden gemiddeld genomen twee keer per jaar een dergelijke bijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld als kennismaking en een eerste belangrijke stap in het proces naar toetreding.

Als je niet kunt, zul je moeten wachten tot een volgende ronde.

Let op: we bekijken per keer of en waar we willen uitbreiden. Dus als je echt meer wilt weten of snel aan de slag wilt, kun je echt het beste de eerstvolgende gelegenheid nemen.

Hoe zit het met mijn inschrijfgeld?

We vragen een klein bedrag voor inschrijving. Je kunt het zien als investering in je toekomst.

Daarbij betekent toetreding tot iQ Coaches dat je zelfstandig ondernemer wordt. Je zult dan bereid moeten zijn om te investeren in je bedrijf en in jezelf. Als inschrijfgeld je bij voorbaat al tegenhoudt, zul je waarschijnlijk ook niet bereid zijn om verder te investeren.

Tip: als je besluit je in te schrijven voor de informatiebijeenkomst, bewaar dan je inschrijving, noteer je tijdsbesteding en reiskosten. Als je zou besluiten om door te gaan en uiteindelijk iQ Coach wordt, kun je deze kosten als je eerste bedrijfsuitgaven opvoeren.

Als ik onverhoopt niet kan komen, krijg ik dan mijn inschrijfgeld retour?

Nee, het inschrijfgeld is bedoeld voor de bijeenkomst. Wij hanteren een belangrijk ondernemersprincipe: als je een afspraak maakt, committeer je je en kom je jouw voornemens en afspraken na.

Voor alle duidelijkheid: inschrijving is dus niet vrijblijvend, net als ondernemerschap dat is.
Je kunt natuurlijk onverhoopt verhinderd zijn. In dat geval ben je een navolgende keer van harte welkom. Geef dan wel aan, dat je al eerder een keer hebt ingeschreven en toen al het inschrijfgeld hebt betaald.

Vacatures

Waar in Nederland open jij jouw iQ Coaches vestiging?

step0009

Op weg naar rust

Schaf het boek 'Op weg naar rust' nu aan!

step00013

PILLAR-methodiek

Lees meer over de methodiek op de speciale website

step00016